2013. január 7., hétfő

Sorsfordító évek

Elnézést kérünk, hogy eltűntük mostanában, de az előző években sok változás történt alapítványunk körül. Tanultunk, nemzetközi kapcsolatokat építettünk, új tagokkal bővültünk, táborokat szerveztünk. 
Új logó

Alapítványunknál fontos a fejlődés, ezért megalapoztuk a minőségi munka alappillérjeit, amit a terápiát segítő nebulóink sikeres nemzetközi vizsgával koronáztak meg. Vizsgára meghívott nemzetközi szervezettel jobban megismerkedtünk, és elkezdtük közös együttműködésünket, amit a következő évben több konferencia, továbbképzés, vizsga is megerősített.
Amazon és a családja

2011-ben kialakult a végső formája a segítőkutyák kiképzésének és átadásának tematikája. Amit Amazon, az első autista segítőkutyánk képzése és átadása is igazolt. Van még mit finomítani rajta, de az átadás boldog percei és utána következő hetek is igazolják, hogy jó irányba haladunk. Amazon, olyan, amit mi és a család is szeretnék. A képzés során fontos volt, hogy a család, és legfőképpen a gyermek és édesanya speciális igényei legyenek előtérbe.

Az előző évben több új lelkes taggal is bővültünk, akinek ezúton is köszönjük munkáját, elhivatottságát, segítőkészségét, de elsősorban jó kedvét.

Nyáron meg szerveztük az első két táborunkat, ahol a közös ugyan az volt: sok kutyázás, lovaglás, játék, traktoros kirándulás és persze nagyokat ettünk, ittunk és nevettünk. Szívünket melengette, és jó érzéssel töltött el minket, hogy mindkét tábor lakói úgy köszöntek el, hogy:” Jövőre ugyan itt!”
  
Kutyás képességfe​jlesztő tábor
  
   Speciális kalandtábo​r

Megújult honlapunk fejlesztés alatt van, sok hasznos új információt fog tartalmazni.

www.mancsosok.hu

Boldog újévet kívánunk mindenkinek. Újévi fogadalmunk egyike, hogy rendszeresen írjuk a blogot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése